Wat is de statistiek Totale verkoop en hoe wordt deze berekend?

**** Opmerking: Dit artikel is verouderd. Dit is de huidige versie.

Deze is alleen relevant als u de apparaatspecifieke rapportageweergave in het Management Center blijft gebruiken.

Als u van gedachten bent veranderd enmeer informatie wilt over rapportage voor meerdere apparaten in het Management Center, neem dan contact op met uwAccountstrateeg. ****

Totale verkoop meet het aantal toegeschreven aankopen dat uw campagne heeft gegenereerd en omvat zowel Verkoop als verkoop via meerdere apparaten.

Verkopen worden alleen toegeschreven als deze plaatsvinden binnen 30 dagen nadat een online consument op de banner heeft geklikt.

Cross-device sales
Today’s consumers use multiple devices during their online purchase journey, regularly browsing and buying on different devices. These cross-device transactions are not reflected in Sales which only attribute sales when the campaign click was completed on the same device.

Met een grafiek verkoop voor meerdere apparaten kunnen we vaststellen wanneer een consument meerdere apparaten gebruikt in een aankoopproces. Interacties op het ene apparaat worden gekoppeld aan de resulterende verkoop op een ander apparaat.

Zo kan verkoop via meerdere apparaten worden gemeten en correct worden toegeschreven aan uw campagne.

Criteo's cross-device graph
Our cross-device graph identifies consumers and their devices. It contains hundreds of millions of privacy safe user identifiers and device matches and continues to grow as over 10,000 participating advertisers share privacy compliant encrypted email identifiers.