Wat is de statistiek Totale verkoop en hoe wordt deze berekend?

**** Opmerking: Dit artikel is verouderd. Dit is de huidige versie.

Deze is alleen relevant als u de apparaatspecifieke rapportageweergave in het Management Center blijft gebruiken.

Als u van gedachten bent veranderd enmeer informatie wilt over rapportage voor meerdere apparaten in het Management Center, neem dan contact op met uwAccountstrateeg. ****

Totale verkoop meet het aantal toegeschreven aankopen dat uw campagne heeft gegenereerd en omvat zowel Verkoop als verkoop via meerdere apparaten.

Verkopen worden alleen toegeschreven als deze plaatsvinden binnen 30 dagen nadat een online consument op de banner heeft geklikt.

Verkoop via meerdere apparaten
Consumenten gebruiken tegenwoordig meerdere apparaten om online aankopen te doen. Bladeren en kopen doen ze regelmatig op verschillende apparaten. Deze cross-device transacties worden niet weerspiegeld in Verkoop, dat alleen een verkoop toeschrijft wanneer de campagneklik op hetzelfde apparaat is voltooid.

Met een grafiek verkoop voor meerdere apparaten kunnen we vaststellen wanneer een consument meerdere apparaten gebruikt in een aankoopproces. Interacties op het ene apparaat worden gekoppeld aan de resulterende verkoop op een ander apparaat.

Zo kan verkoop via meerdere apparaten worden gemeten en correct worden toegeschreven aan uw campagne.

De grafiek voor meerdere apparaten van Criteo
In de grafiek voor meerdere apparaten worden consumenten en hun apparaten geïdentificeerd. De grafiek bevat honderden miljoenen privacyveilige gebruikers-id's en overeenkomende apparaten en dit aantal blijft toenemen dankzij de meer dan 10.000 deelnemende adverteerders die privacy-eerbiedigende, versleutelde e-mail-id's delen.