Waarom krijg ik een bericht waarin wordt gevraagd om CPC-wijzigingen in bepaalde gevallen twee keer te bevestigen?

Om te voorkomen dat biedingen per ongeluk worden gewijzigd en te verzekeren dat uw campagnes altijd aan uw doelen beantwoorden, hebben we een bevestigingsproces in twee stappen opgezet voor gevallen waarbij een nieuwe bodwaarde drie keer groter of kleiner is dan de huidige waarde.

Bijvoorbeeld:

Wanneer u de CPC-waarde probeert te wijzigen van € 0,16 in € 0,9 en vervolgens klikt op “Wijzigingen toepassen”, wordt er een waarschuwingsbericht verstuurd omdat de nieuwe waarde vier keer hoger is dan de huidige waarde.

Als de wijziging correct is, kunt u de nieuwe CPC-waarde via het waarschuwingsbericht bevestigen. Deze extra stap is een veiligheidsmaatregel voor het vermijden van een foutieve klik of een verkeerde prijsinvoer die kunnen leiden tot onbedoelde uitgaven.