De testtool voor Criteo OneTag gebruiken

De testtool voor Criteo OneTag helpt u bij het identificeren en oplossen van problemen met de integratie van Criteo OneTag.

De test is eenvoudig uit te voeren, met slechts één klik op een knop!

Testuitvoer

Er zijn 3 outputs van de test, zoals hieronder nader wordt beschreven.

• OK: De Criteo OneTag is  succesvol geïmplementeerd en werkt correct.

• Waarschuwing: de Criteo OneTag is niet optimaal geïmplementeerd; wijzigingen zijn niet verplicht, maar het wordt aanbevolen de campagneprestaties te optimaliseren.

• Test mislukt: de Criteo OneTag is niet correct ingesteld en er is minstens één cruciale fout die moet worden verholpen om de implementatie te voltooien.

Klik op het fout-/waarschuwingsbericht voor aanvullende details.

Los eventuele problemen op door de Debugmodus te activeren.