Overzicht van Criteo OneTag - Test & Debug

Met Criteo OneTag op elke pagina van uw site, kunt wij de data van de gebruikersintentie van de gebeurtenissen van uw bezoekers verzamelen - vanaf het eerste doorbladeren tot aan de laatste aankoop - die we vervolgens gebruiken om zeer relevante, gepersonaliseerde advertentie banners te maken.

Overzicht

Met de tool Test & Debug in het Management Center kunt u fouten testen en herstellen op elke pagina waarop u Criteo OneTag hebt geïmplementeerd.

De tool is eenvoudig te gebruiken, geeft u real-time feedback en levert gedetailleerde rapporten en links naar de pagina's van ons ondersteuningscentrum om u bij elke stap te begeleiden.

Zo werkt het

Nadat u Criteo OneTag hebt geïmplementeerd, kunt u de Criteo OneTag-test activeren vanuit de sectie Technische instellingen in het Management Center.

De test legt fouten bloot,  zoals productdetails die niet overeenkomen met de gegevens in de feed, ontbrekende verplichte of optionele parameters, maar ook syntaxisfouten in de Criteo OneTag.

U kunt elke gemarkeerde fout corrigeren door de Debugmodus te activeren.