De Debugmodus gebruiken

Wat is de Debugmodus?

De Debugmodus kunt u gebruiken voor het opsporen van problemen met de Criteo OneTag die u op uw website hebt geïmplementeerd.

Eenmaal geactiveerd, verschijnt de tool onderin uw browser. Wanneer u door uw site navigeert, ziet u de gegevens die zijn verzonden in de Criteo OneTags en worden eventuele fouten en waarschuwingen gemarkeerd.

Hoe activeer ik de Debugmodus?

1. Klik op de knop DEBUGMODUS ACTIVEREN op het tabblad Criteo OneTag van de toepassing Technische instellingen in het Management Center
  2. Voer de URL van de startpagina van uw website in en klik op de knop ACTIVATE
  3. Eenmaal geactiveerd, wordt de console in een nieuw tabblad onderin uw browser geopend

Hoe test ik de Criteo OneTag met behulp van de Debugmodus?

Nadat u de Debugmodus hebt geactiveerd, doorloopt u elke pagina op uw site waarop u de Criteo OneTag hebt geïmplementeerd:

• Startpagina
  • Overzicht-/categorie-/zoekresultatenpagina
  • Productpagina
  • Winkelmand-/winkelwagenpagina
  • Conversie-/verkoopbevestigingpagina

Terwijl u de verschillende soorten pagina's doorloopt, geeft de Debugmodus real-time feedback weer samen met een lijst met foutmeldingen en waarschuwingen die verholpen moeten worden totdat de Criteo OneTag op elke pagina correct is.

Wat moet ik doen bij een foutmelding of waarschuwing in de Debugmodus?

Klik op de fouten en/of waarschuwingen in de console om aanvullende informatie weer te geven.

Wat moet ik doen als de console van de Debugmodus niet wordt weergegeven op mijn website?

Volg de stappen in deze handleiding om er achter te komen waarom de console niet weergegeven wordt: De Debug Mode console wordt niet weergegeven