Welke items moet ik verstrekken om een coupon in te stellen?

Beeldmateriaal van coupons moet worden geleverd in .jpg- of .png-indeling, in de logozone- of full frame-afmetingen die vereist zijn voor de advertentie in kwestie. De voorgestelde afmetingen worden vermeld in het Management Center en zijn afhankelijk van de configuratie van uw advertentiemateriaal.