Hoe kan ik mijn campagnes en budgetten beheren en mijn prestaties analyseren?

Om uw account te openen en uw campagnes en budgetten te beheren en analyseren, gaat u naar https://marketing.criteo.com en selecteert u Management Center in het dropdownmenu bovenaan de pagina.

Onder Management Center kunt u de prestaties van uw campagnes analyseren, uw CPC-, CPO- en CPM-doelen beheren, nieuwe budgetten maken of budgetten bijwerken, en uw advertenties beheren.