Automatische creditcardbetalingen

Met automatische creditcardbetalingen kunt u uw maandelijkse facturen van Criteo betalen met een creditcard van Visa, American Express, Mastercard of Discover. Dit is een eenvoudige en probleemloze manier om uw openstaande facturen bij Criteo te betalen, zonder extra kosten of handelingen die u elke maand weer zou moeten verrichten.

Automatische creditcardbetalingen instellen:

1. Bevestig de financiële contactpersoon die toegang moet krijgen tot de portal voor creditcardregistratie. U kunt de financiële contactpersoon bevestigen in het Management Center, onder "Accountinstellingen" en "Gebruikers".
  2. Zoek in uw e-mail naar een veilige registratielink. Deze link wordt verzonden naar de financiële contactpersoon die u hebt opgegeven. Vervolgens wordt u gevraagd zich aan te melden met uw e-mailadres en Criteo-wachtwoord.
  3. Stel uw betalingen in. U wordt door dit installatieproces geleid, waarin u uw accountgegevens moet bevestigen of invoeren. Nadat u het instellen van uw creditcard hebt geautoriseerd, ontvangt u een bericht om u te laten weten dat de installatie is gelukt. En voilà! Dat was dat.

Veelgestelde vragen

Wanneer wordt het bedrag afgeschreven van mijn creditcard?

Krijg ik een kennisgeving voordat mijn rekening wordt gedebiteerd?

Krijg ik een bevestiging nadat ik ben geregistreerd?

Wordt er een testbedrag van mijn account afgeschreven?

Hoe veilig is het betaalsysteem van Criteo?

Als de valuta van mijn bank en de betalingskaart anders is dan de valuta van de factuur, kan ik dan nog steeds betalen?

Als ik campagnes heb in verschillende landen, ontvang ik dan één factuur?

Wie betaalt de kosten voor verwerking van de creditcard?

Waarom is mijn registratie niet gelukt?

Kan de registratielink naar meer dan één persoon worden gestuurd?

Waarom is mijn creditcard geweigerd?

Hoe kan ik de gegevens van mijn creditcard wijzigen?